نوشته شده توسط : وصالی

تفاوت طراحی رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX)

شاید برای شما هم پیش آمده که در صحبت های عامیانه بشنوید رابط کاربری سایت و یا برنامه ای خوب است اما تجربه کاربری ضعیفی دارد و یا مواردی مشابه. جالب اینجاست که اکثر این افراد اطلاعات چندانی در مورد رابط کاربری (UI)،تجربه کاربری (UX) و تفاوت آن ها باهم ندارند. ما می خواهیم در این مقاله به بررسی رابط کاربری،تجربه کاربری و تفاوت این دو بپردازیم.

طراح رابط کاربری (UI) و همچنین طراح تجربه کاربری (UX) هر دو برای دستیابی به محصول نهایی مناسب ضروری هستند و باید با یکدیگر همکاری داشته باشند. با وجود این نقش ها و وظایف این دو با یکدیگر تفاوت زیادی دارد. طراحی تجربه کاربری موضوعی تحلیلی و تکنیکال می باشد، در حالی که طراحی رابط کاربری بیشتر نزدیک به چیزی است که ما به عنوان طراحی گرافیک می شناسیم، گرچه وظایف بیشتر و پیچیده تری دارد.

اگر شما یک محصول را به مانند بدن انسان در نظر بگیرید، کدها همان استخوان هایی هستند که به بدن شکل می دهند. اندام ها نیز نمایانگر طراحی تجربه کاربری هستند که ورودی های بدن انسان را برای بقا اندازه گیری و بهینه سازی می کنند. طراحی رابط کاربری نیز مانند نمای بیرونی بدن است، مانند احساسات و عکس العمل ها و به طور کلی آنچه از بیرون دیده می شود.

راهول ورشنی از موسسین شرکت foster.fm در این باره می گوید:

طراحی رابط کاربری و طراحی تجربه کاربری از گیج کننده ترین بحث ها در کار ما است و بسیاری این دو مفهوم را اشتباه به کار می برند. یک رابط کاربری بدون تجربه کاربری مانند یک نقاش است که بدون هیچ ایده و تفکری قلمش را روی بوم می کشد.

در حالی که یک تجربه کاربری بدون رابط کاربری مانند یک قالب مجسمه تو خالی است. یک حس ایده آل ناشی از محصول با یک طراحی تجربه کاربری خوب شروع می شود، که در ادامه اش طراحی رابط کاربری خوب قرار می گیرد. هر دوی آن ها برای دستیابی به یک محصول موفق ضروری اند.

تجربه کاربری (UX)

طراحی تجربه کاربری (UX) چیست؟

طبق تعریفی که در ویکی پدیا آمده است طراحی تجربه کاربر (UXD یا UED) فرایند بهبود رضایت مشتری و وفاداری او با بهبود قابلیت استفاده، سهولت استفاده و لذت های ارائه شده در تعامل بین مشتری و محصول است.

ممکن است در نظرتان این تعریف مبهم باشد، همچنین هیچ اشاره ای نیز به تکنولوژی و مفاهیم دیجیتال نکرده باشد. به طور کلی خلاصه کردن یک پروسه در قالب چند کلمه همیشه امری دشوار بوده است.

برخی از ابهامات در تعاریف به دلیل تازه و نو بودن این مفهوم است. دُن نورمن، دانشمند علوم شناختی و موسس گروه مشاوره طراحی نیلسون نورمن درباره اهمیت تجربه کاربری می گوید:

تجربه کاربری تمام جنبه های تعامل کاربر با شرکت، خدمات و محصولات شر

طراح تجربه کاربری (UX) باید به طور فعالانه در فرآیند تحقیق، ارزیابی، توسعه، محتوا و نمونه سازی برای ارزیابی کیفیت محصول مشارکت داشته باشد. طراحی تجربه کاربر یک مفهوم غیر دیجیتال و مرتبط با علوم شناختی است، اما به طور عمده در حوزه ی دیجیتال تعریف و به کار گرفته می شود.

طراحی رابط کاربری (UI)

طراحی رابط کاربری (UI) چیست؟

اگر چه طراحی رابط کاربری مفهومی قدیمی تر بوده و بیشتر از آن استفاده شده است، اما به علت برداشت های غلط بسیار، یافتن پاسخی برای سوال “طراحی رابط کاربری چیست؟” امری دشوار است. در حالی که تجربه کاربر، مجموعه ای از وظایف متمرکز بر بهینه سازی محصول برای استفاده همراه با لذت کاربر و افزایش کارایی است، طراحی رابط کاربری مکمل آن است و شکل و ظاهر، حس و جذابیت محصول را در بر می گیرد. همانند طراحی تجربه کاربری، طراحی رابط کاربری نیز نقشی چند وجهی و چالش برانگیز است. طراح رابط کاربری مسئول تبدیل محتوا،طرح و ظاهر یک محصول به تجربه ای جذاب برای کاربر است.

بر خلاف رابط کاربری (UI)، تجربه کاربری (UX) مفهومی کاملا دیجیتال است. نقش طراحی رابط کاربری برای هر رابط دیجیتال و کاربران آن در زمینه احساس ناشی از برند و اعتماد به برند نقشی بسیار مهم و ضروری می باشد. گرچه ارتقا حس ناشی از برند و اعتماد به برند به طور خاص وظیفه ی طراح رابط کاربری نیست، اما طراحی رابط کاربری محصولات برند بر این دو موضوع تاثیرگذار است.

آخرین وظیفه ی طراح رابط کاربری نیز پیاده سازی طراحی به کمک یک توسعه دهنده است. در گذشته تفاوتی میان طراح رابط کاربری و توسعه دهنده قائل نمی شدند. اما امروزه طراح وب (که در واقع همان طراح رابط کاربری است که توانایی کدنویسی دارد) به عنوان طراح رابط کاربری شناخته می شود. در حالی که طراح تجربه کاربری نیازی به کدنویسی ندارد. طراحی رابط کاربری امری است که بر پایه ساخت رابط کاربری هایی جذاب با گذر زمان تکیه دارد و با گذشت زمان دچار تکامل و تغییر می شود.

به طور کلی می توان گفت طراحی رابط کاربری سه بخش از محصول را تشکیل می دهد:

  •  Sense: شامل کنش و واکنش محصول در رابطه با ورودی کاربر و یا محیط های نمایش متفاوت است
  •  Skin : شامل نمایش بصری و گرافیکی محصول است
  • Makeup :شامل دستورالعمل ها و نکات و راهنماهایی است که کمک می کند کاربر تجربه بهتری داشته باشد.

رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX)، مکمل یکدیگرند

UI و UX مکمل یکدیگر شناخته می شوند. هر دوی آن ها در محصول برای ایجاد تجربه ای دلنشین برای کاربر ضروری اند و نمی توان یکی را بر دیگری ارجح دانست.

هلگا مورنو ،طراح و کارشناس، در مقاله ی “فاصله بین UX  و UI” و “تفاوت UI و UX” در اینباره می گوید:

چیزی که عالی به نظر می رسد اما کار کردن با آن دشوار است نمایانگر UI خوب و UX ضعیف است، و برخلاف آن چیزی که کارکردن با آن ساده  است و ظاهری بد دارد، نمایانگر UX خوب و UI  ضعیف است.

تفاوت تجربه کاربری و رابط کاربری

تازه های طراحی سایت

در ادامه ده مورد از متدهای طراحی سایت که در سال 2016 مورد استقبال طراحان سایت قرار گرفته است را برای شما لیست کرده ایم:

  1. Microinteractions
  2. Cards
  3. Minimalist Design
  4. Flat & Material Design Hybrid
  5. Rich Animations
  6. Dramatic Typography
  7. More Vibrant Colors
  8. Long Scrolling
  9. HD Visuals


:: برچسب‌ها: طراحی رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX) ,
:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وصالی

ملاک های انتخاب شرکت طراحی سایت

کسب و کارهای ایننترنتی در سالهای اخیر رشد چشم گیری را در بین مالکان کسب و کار از آن خود نموده است. از این رو خیلی از مالکان کسب و کار تمایل دارند که کسب و کار خود را در فضای آنلاین بر روی وب سایت پیاده سازی نمایند. البته هرچند این فقط در مورد کسب و کارها صدق نمی کند و بسیاری از اشخاص هستند که تمایل به داشتن سایت های شخصی، خبری و … دارند.

در نتیجه وقتی شخصی تصمیم میگیرد که سایتی برای خود و یا کسب و کار خود داشته باشد این سوال برای او مطرح می شود که در حال حاضر وب سایت مورد نظر خود را به چه شخص و یا شرکتی واگذار نماید.

ملاک های انتخاب شرکت طراحی سایت

در ادامه به برخی ملاک های انتخاب شرکت طراحی سایت مناسب می پردازیم:

۱-گرافیک و نقش مهم آن در طراحی سایت:

بر اساس دانش روز در زمینه طراحی سایت کارشناسان امر عقیده دارند که رویکرد گرافیکی به تصاویر از سفالینه‌های شوش و سیلک تا نگارگری کتاب‌های خطی در فرهنگ ما جایگاه ویژه‌ای داشته است. طراحی نماد، تصویرسازی، صفحه آرایی و خطاطی (تایپوگرافی) هم در آثار هزاران سال پیش دیده می‌شود و هم در مدرن‌ترین آثار امروزی. آنچه باعث شده این رویکرد طراحی همچنان زنده بماند، انعطاف پذیری آن نسبت به تغییرات و پیشرفت‌های جوامع است. مثلا با اختراع چاپ، هنر نگارگری جایگاه خود را به صفحه آرایی و تصویرسازی داده است و حالا امروز، پدیده اینترنت اتفاقی به همان اهمیت اختراع خط یا چاپ است و در این عرصه نیز گرافیک حرف آخر را می‌زند.
با پیشرفت جوامع، استفاده عوام مردم از اینترنت روز به روز افزایش یافته است و اکنون به یکی از قدرتمندترین و پرمخاطب‌ترین رسانه‌ها تبدیل شده است و برگ برنده این رسانه در این نکته است که بخش اعظمی از مخاطبان، خود نیز تولیدکننده محتوا هستند. به طوری که روزانه بیش از هفت میلیون صفحه به اینترنت اضافه می‌شود.اگر به یاد آوریم که نحوه نمایش محتوا در وب غالبا به صورت متن و تصویر است، جایگاه و حوزه تاثیر گرافیک را در این عرصه می‌توانیم درک کنیم. مسلما نمی‌توانیم انکار کنیم که این گرافیک است که نهایتا میزان تاثیر و جذب مخاطب را تعیین می‌کند.طراحی گرافیک سایت فقط نقش تزئینی و جانبی را در یک وب سایت ندارد. گرافیک صفحات وب در مرحله اول باید سهولت دسترسی و نظم دهی به محتوا را تضمین کند و بعد به جنبه های تزئینی بپردازد استفاده از طراحی وب سایت مناسب و گرافیک حرفه ای و با کیفیت در آن باعث می شود کسب و کار شما حرفه ای تر به نظر برسد. اصولاً به حرفه ای ها بیشتر اعتماد می شود و اعتماد باعث فروش بیشتر خواهد شد.

گرافیک و نقش مهم آن در طراحی سایت

 

۲-کارایی و سرعت عملکرد سایت:

برخی از سایت ها پس از مدتی کار کردن دچار کندی قابل ملاحظه ای می شود که این امر به دلیل بالا رفتن حجم بانک اطلاعاتی و رعایت نکردن یک سری از نکات فنی در پیاده سازی وب سایت ها می باشد. به عبارتی دیگر وقتی کاربر به صفحه ای ارجاع داده می شود که قرار است یک سری از اطلاعات موجود در سایت که در بانک اطلاعاتی موجود می باشد را مشاهده نماید با مشکل طولانی بودن واکشی اطلاعات از بانک اطلاعاتی مواجه می شود.

تیم بسیار قوی شرکت طراحی سایت وب افرا با بهره مندی از دانش روز و نیروی متخصص خود بهترین عملکرد و سرعت را در طراحی های خود داشته است.

کارایی و سرعت عملکرد سایت

۳-پیاده سازی رابط کاربری(UI):

UI مخفف کلمه User Interface میباشد که به صورت به “رابط کاربری” معنا میشود. بر خلاف UX که بر احساس کلی کاربر از یک محصول معطوف است، UI به چگونگی صفحه بندی محصول توجه دارد. آنها مسئول طراحی هر صفحه با ابزارها و صورتی هستند که بتواند مسیری که طراح UX طراحی نموده را پیاده سازی و جایگذاری نماید. به عنوان مثال زمانی که یک طراح UI میخواهد یک داشبورد سیستم آمارگیری را پیاده سازی کند، ممکن است تصمیم بگیرد که مهمترین موضوع صفحه را در بالای صفحه قرار دهد، و یا آن را در نوار کناری صفحه و یا با طراحی یک دکمه آن را به گونه ای که به تجربه مشاهده ای کاربر و کلیت طرح کمک نماید نمایش بدهد.

همنچین طراحان UI معمولاً وظیفه یکپارچگی سبک طراحی در کل روند محصول را نیز بر عهده دارند، به صورتی که به صورت شهودی، نوع چینش و محتوای صفحات با یکدیگر همخوانی داشته باشد و همچنین زبان طراحی مورد استفاده سازگاری خودش را در تمامی روند ها و صفحات محصول حفظ نماید. حفظ این ثبات در نمایش المان ها، نمایش خطاها و سبک طراحی ضروری می باشد.

شرکت طراحی وب افرا مفتخر است بهترین کیفیت در طراحی رابط کاربری را ارائه کرده و همواره در حال پیاده ساری رابط های کاربری جدیدتر و پیشرفته تر گام بردارد.

پیاده سازی رابط کاربری

۴-طراحی ریسپانسیو و واکنش گرا:

کاربران ممکن است وب سایت را با دستگاه های متفاوتی مشاهده نمایند. همانطور که میدانید در چند سال اخیر، با ورود گوشی های هوشمند و تبلت ها، موجب شده است که آمار مشاهده وب سایت ها توسط این دستگاه های هوشمند به طور چشمگیری بالا رود که اینجا مفهومی به نام سایت های ریسپانسیو و یا واکنش گرا نمود پیدا می کند. به عبارتی دیگر، وب سایتها باید طوری طراحی شوند که در تمامی این دستگاه ها به خوبی نمایش داده شوند. چون این دستگاه ها هرکدام از لحاظ اندازه صفحه نمایش با یکدیگر تفاوت دارند. به فرض مثال اگر سایتی فقط برای صفحه نمایش های کامپیوترهای شخصی طراحی شده باشند آن وقت در نمایش در صفحات دستگاه های موبایل با مشکل روبه رو می شوند که در این صورت دو مشکل جدی به وجود می آید: ۱- کاربر به خوبی با موبایل و یا تبلت نمی تواند محتویات سایت را مرور نموده و با قسمت های مختلف آن کار نماید. ۲- گوگل اخیرا اعلام نموده است که در الگوریتمهای جدید خود برای سایت هایی که به صورت واکنش گرا طراحی نشده اند رتبه منفی در نظر می گیرد و به صورت جدی به این گونه سایتها اخطار جدی داده است.

برای رفع این مشکل شرکت طراحی سایت وب افرا با استفاده از جدیدترین تکنولوژی ها سایت های خود را به صورت صددرصد واکنش گرا طراحی می کند.

طراحی ریسپانسیو و واکنش گرا

سخن آخر:

شرکت طراحی سایت یکی از بهترین شرکت های طراحی سایت در تهران می باشد که توانسته با استفاده از کادر کاملا توانمند خود پروژه های بزرگی رو به اتمام برساند.



:: برچسب‌ها: شرکت طراحی سایت , طراحی سایت ,
:: بازدید از این مطلب : 136
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وصالی

در طول سال های گذشته فناوری های مختلفی به بازار عرضه شده است. چشم انداز طراحی وب سایت ها بسیار تغییر کرده است و به سمت طراحی سایت های بسیار ساده تر و فنی تر پیش می رود. در این مقاله قصد داریم به بررسی 10 فناوری مدرن در طراحی وب سایت بپردازیم:

کامپوننت های وب

شما ممکن است این اصطلاح را شنیده باشید اما آیا واقعا به جزئیات توجه کرده اید! کامپوننت های وب سبک جدیدی از عناصر برای HTML5 هستند که تحت حمایت کمیته استاندارد W3C کار می کنند. با استفاده از این کامپوننت ها می توانید عناصر مورد نظر خود را برای قسمت های مختلف صفحات پویا وب سایتتان مانند ویدجت ها، اسلایدر ها و منو های کشویی سفارشی سازی کنید. من فکر می کنم همه توسعه دهندگان وب حداقل باید خود را با اجزای وب آشنا کنند تا بتوانند به خوبی از آن ها استفاده کنند، زیرا این مشخصات به صورت کامل توسط W3C به تصویب رسیده است.

کامپوننت های وب 

پلیمر

وقتی که شما با کامپوننت های وب آشنا باشید ممکن است بخواهید از یک کتابخانه مانند پلیمر در پروژه های خود استفاده نمایید. این پروژه توسط گوگل هدایت می شود و یک تکنولوژی منبع باز برای طراحی سایتهای استاندارد است. با استفاده از پلیمر شما می توانید عناصر از پیش ساخته شده ای برای فیلم ها و ویدجت های Google Maps دریافت کنید.

هدف پلیمر مدولاسیون است. به همین دلیل است که شما حتی می توانید ویدجت های خود را بر اساس ای پی آی ها ایجاد کنید. به این ترتیب شما می توانید ویدجت های متعدد را به همان صفحه بدون نوشتن همان بلوک کد اضافه کنید.

پلیمر 

AMP

گوگل همواره در تلاش است تا تجربه کاربری بهتری را به وجود بیاورد و کار با وب سایت ها را برای کاربران ساده تر نماید. پروژه AMP به گوگل اجازه می دهد هر صفحه وب را به یک قالب استاندارد در دستگاه های تلفن همراه تبدیل کند که صفحه خاصی را برای خواندن فرآهم می کند. اگر سایت شما با AMP طراحی شده باشد شما فقط کمی کد را در صفحه خود اضافه می کنید و بقیه را به Google خواهید سپرد.

اگر سایت شما با AMP بهینه سازی شده باشد، تصاویر و فیلم ها سریعتر بارگیری می شوند و تجربه خواندن را ساده تر می کند، بنابراین بیشتر شبیه یک برنامه بومی خواهد بود.

amp 

Gulp

با استفاده از Gulp می توانید بسیاری از کار های آزار دهنده را به صورت خودکار انجام دهید و تا بتوانید بیشتر بر روی طراحی یک وب سایت عالی تمرکز داشته باشید. این ابزار به شما کمک می کند تا به راحتی کد های Sass خود را به css تبدیل نمایید، از قالب های مورد علاقه خود استفاده کنید و به صورت خودکار وب سایت خود را پس از انجام تغییرات در کدهای آن مشاهده نمایید. 

البته این ها فقط قسمتی از کارکرد های این فناوری است و برای کسب اطلاعات بیشتر می توایند به مستندات مربوط به آن مراجعه نمایید.

طراحی وب 

TypeScript

AngularJS به تازگی TypeScript را به عنوان زبان برنامه نویسی مورد نظر خود به کار برده است. این باعث می شود که TS بیشتر جذابیت داشته باشد ،زیرا می تواند زمان نوشتن اسکریپت های اساسی برای وب و انگولار را کاهش دهد. TypeScript در واقع یک زبان جدید نیست، بلکه یک سوپرست از جاوا اسکریپت است. پس اگر شما قبلا با جاوا اسکریپت کار کرده باشید می توانید به راحتی TS را هم یاد بگیرید. این به شما در نحوه کار با اکما اسکریپت 6 هم کمک خواهد نمود. در واقع اگر شما دنبال مرحله بعدی جاوا اسکریپت هستید، باید به TypeScript بپردازید.

وب سایت 

Three.js

اگر از گرافیک های WebGL، دو بعدی و سه بعدی  اطلاعاتی داشته باشید باید بیشتر درباره Three.js بدانید. Three.js یک موتور قدرتمند مبتنی بر JS است که شما می توانید برای گرافیک وب سایت های خود استفاده کنید. درست است که وب سایت های بسیار کمی از گرافیک های دو بعدی و سه بعدی استفاده می کنند اما این یک ابزار بسیار خوب و در حال رشد در این زمینه است.

گرافیک وب سایت 

Docker

با استفاده از پلتفرم Docker می توانید وب سایت های خود را به راحتی به سرورهای مختلف انتقال دهید. Docker یکی از چندین پلتفرم هایی است که واقعا می تواند کل چرخه توسعه شما را تغییر دهد. Docker یک تکنولوژی در حال رشد در صنعت آی تی است که شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره آن به مستندات مربوط به آن مراجعه نمایید.

DOCKER 

فریم ورک Ionic

هدف از طراحی این فریم ورک کمک به توسعه دهندگان وب سایت است که قصد دارند اپلیکیشن های موبایل طراحی کنند تا بتوانند برنامه های بومی با تکنولوژی وب (HTML / CSS / JS) ایجاد کنند. Ionic یک فریم ورک اوپن سورس رایگان برای توسعه برنامه های تلفن همراه بومی برای دستگاه های iOS و اندروید است. تاکنون Ionic حمایت های زیادی را از سوی جامعه وب دریافت کرده است و به نظر می رسد آینده روشنی را در پیش رو خواهد داشت.

فریم ورک طراحی اپلیکیشن 

کتابخانه Zurb 

کتابخانه Zurb به واسطه بهره گیری از فریم ورک قدرتمند فاندیشن طرفداران زیادی پیدا کرده است. این ابزار در حال حاضر دارای اتوماسیون و قالب برای توسعه ایمیل است. همچنین شما می توانید انیمیشن ها زیبایی را با استفاده از ابزار وب آنلاین Zurb بسازید. همه ابزار های اوپن سورس Zurb فوق العاده هستند و تیم آنها دائما در حال پیشرفت است.

ZURB 

Google Web Starter Kit

تیم گوگل پر از منابع مفید برای توسعه دهندگان است و یکی از ابزارهای شناخته شده آن Web Starter Kit است. این یک ابزار خاص نیست، بلکه یک کتابخانه از منابع مفید برای طراحی وب سایت های واکنش گرا، Sass / CSS، سرور های HTTP محلی و دارای قابلیت سفارشی کردن کد ها است. web starter kit شامل تمام ابزار هایی است که برای طراحی یک سایت عالی نیاز دارید.

ابزار توسعه وب سایت گوگل

 منبع:10 فناوری مدرن در طراحی وب سایت



:: برچسب‌ها: 10 فناوری مدرن در طراحی وب سایت , فناوری مدرن در طراحی وب سایت ,
:: بازدید از این مطلب : 126
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وصالی

امروزه پیشرفت تکنولوژی و به وجود آمدن دنیای اینترنت بسیاری از بخش های مختلف زندگی بشر را تحت تاثیر خود قرار داده است. امروزه رهبران صنایع دیجیتالی مختلف و صاحبان کسب و کار های کوچک و بزرگ از فناوری های جدید و طراحی فروشگاه اینترنتی برای ارتباط نزدیک تر و راحت تر با مشتریان خود استفاده می کنند و از این طریق مرز های کسب و کار خود را گسترش می دهند. همان طور که می دانید موفقیت از دانستن فرصت های بازار و نقاط بالقوه به دست می آید، بنابراین اجازه دهید به قطعه ای از پازلی که هر فروشگاه انترنتی برای رشد و پیشرفت به آن نیاز دارد بپردازیم.

دیجیتالی کردن فروشگاه اینترنتی

فروشگاه اینترنتی دیجیتالی 

یکی از رایج ترین راه حل هایی که خرده فروشان آنلاین هنوز به طور کامل بر آن غلبه نکرده اند این واقعیت است که مردم هنوز از تجربه خرید در فروشگاه فیزیکی لذت می برند. اگر چه تحقیقات موسسه Forrester پیش بینی می کند که فروش خرده فروشی آنلاین تا سال 2017 به 370 میلیارد دلار برسد، اما همچنان آن به عنوان یک رقیب جدی در حال فعالیت هستند. 

اما، چگونه نوآوری های جدید به فروشگاه های اینترنتی کمک می کنند تا مشتریان بیشتری را جذب کنند؟

پیاده سازی فن آوری می تواند راحتی، سهولت استفاده، شخصی سازی، ساده سازی فرآیند خرید و سطح بالایی از آسایش را ایجاد کند که می تواند رضایت مشتریان را در پی داشته باشد. در آینده ای نه چندان دور برند های بزرگ از آینه هایی استفاده می کنند که به کاربران این امکان را می دهد تا خود را در لباس های مجازی مشاهده کنند. به عنوان مثال یک برند تجاری مدرن آمریکایی به نام ربکا میکنوف با Magento همکاری کرده است تا یک اتاق پرو هوشمند را برای مشتریان فراهم کند، که به آن ها اجازه می دهد لباس ها را در رنگ ها و سایز های مختلف در تن خود مشاهده نمایند و می توانند به بسیاری از گزینه های سفارشی سازی دیگر در پلتفرم نیز دسترسی داشته باشند.

یکپارچه سازی داده ها

یکپارچه سازی داده ها برای فروشگاه های اینترنتی از اهمیت و تاثیر بالایی برخوردار است. به عنوان مثال اگر به تکنولوژی جدید Aldo دقت کنید خواهید دید که چگونه از تکنولوژی روز دنیا بهره برداری کرده است. لنس مارتل، معاون رئیس جمهور کانادا، تمرکز خود را بر روی ایجاد یک پلت فرم فروشگاه اینترنتی جدید گذاشته است که به طور موثر، تجربه خرید و فروش آنلاین را تغییر می دهد. در این فروشگاه اینترنتی یکپارچه سازی داده ها بین سیستم قدیمی تر و سیستم جدید به خوبی صورت گرفته و علاوه بر این، این پلتفرم انعطاف پذیری کافی برای پشتیبانی از یکپارچه سازی با API های RESTful که معمولا توسط وب سایت ها و برنامه های کاربردی موبایل ایجاد می شوند را دارد.

ربات های سخنگو

ربات سخنگو ربات سخنگو یا چت‌بات (به انگلیسی: chatterbot) یک برنامه رایانه‌ای است که برای شبیه‌سازی یک مکالمه هوشمند با یک یا چند کاربر انسانی از طریق صدا یا متن طراحی شده است. به طور سنتی هدف نهایی این شبیه‌سازی ساخت چت‌باتی است که کاربر نتواند آن را از یک انسان تمیز دهد.(آزمایش تورینگ). ربات‌های گفتگو اخیراً برای مقاصد اجرایی‌تری مانند کمک به صورت برخط، خدمات شخصی یا کسب اطلاعات از فروشگاه اینترنتی استفاده می‌شوند.

با این حال، آنچه که جدید است، این است که با توجه به داده های بزرگ و یادگیری ماشین، پیشرفت های زیادی در حال انجام است تا ربات های سخنگو بتوانند سرعت پردازش و پاسخگویی متقابل را داشته باشند. این تکنولوژی برای کمک به کسب و کار ها برای حفظ ارتباط بهتر و همچنین از بین بردن زمان انتظار، کاهش تماس ها و کاهش مصرف انرژی طراحی شده است. سیتی نادلا، مدیر عامل شرکت مایکروسافت، گفت: "این تکنولوژی  اجتناب ناپذیر است، و می توان به توسعه چت روم ها به عنوان راهی برای ایجاد گفتگو به عنوان یک پلت فرم اشاره کرد."

دستیار صوتی

دستیار صوتی در واقع دستیار دیجیتالی شخصی شما است که در تمام طول شبانه روز می توانید از آن استفاده کنید. اکثر شرکت های بزرک دنیا در زمینه فناوری اطلاعات دستیار های خاصی را برای مشتریان خود طراحی کرده اند که از جمله مهم ترین آن ها دستیار صوتی گوگل و دستیار ویندوزی کورتانا می باشد. این فناوری در ایالات متحده به سرعت در حال ظهور است. به عنوان مثال برنامه تلفن همراه چینی WeChat در هر ماه 700 میلیون کاربر فعال دارد.

محتوا ویدیوئی

امروزه بسیاری از کسب و کار های حرفه ای با استفاده از محتوا های ویدئویی برند سازی خود را انجام می دهند، زیرا این امر در سئو وب سایت آن ها نیز تاثیر به سزایی خواهد داشت، تعاملات و گفتگو ها را افزایش می دهد، سبب اعتماد سازی برای مشتریان می شود و به مشتریان اجازه می دهد با دیدن فیلم زمان کمتری را برای کسب اطلاعات ضروری خود صرف نمایند. تهیه فیلم های جذاب از محصولات می تواند انقلابی در نام تجاری شما ایجاد نماید و در حال حاضر به عنوان یکی از استراتژی های قابل اعتماد مورد توجه قرار گرفته است.

منبع:بررسی 5 تکنولوژی جدید در فروشگاه های اینترنتی



:: برچسب‌ها: بررسی 5 تکنولوژی جدید در فروشگاه های اینترنتی , 5 تکنولوژی جدید در فروشگاه های اینترنتی ,
:: بازدید از این مطلب : 146
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وصالی

بهبود تجربه کاربری بازدید کنندگان وب سایت های تجارت الکترونیک

یکی از بخش های اصلی در طراحی وب سایت سطح بالا ، بدون شک داشتن یک تجربه کاربری عالی است.

در حال حاضر بسیاری از شرکت ها در تجربه کاربری وب سایت خود سرمایه گذاری می کنند تا بتوانند در رقابت با سایر شرکت ها پیروز شوند. در هنگام استفاده از وبسایت یا برنامه ، کاربر باید توسط شما هدایت و راهنمایی شود .

بهبود تجربه کاربری بازدید کنندگان وب سایت های تجارت الکترونیک

بهبود تجربه کاربری بازدید کنندگان وب سایت های تجارت الکترونیک

دریافت بازخورد کاربران در مورد رابط کاربری

سریعترین و آسان ترین راه برای دریافت بازخورد از کاربران شما، توسط تیم پشتیبانی مشتریان امکان پذیر است.

تیم پشتیبانی بیشتر وقت خود را با صحبت کردن با مشتریان صرف می کند و آنها با آنچه که مشتریان می خواهند در سایت شما تجربه کنند و آنچه باید در سایتتان بهبود یابد ، بیشتر آشنایی دارند .

اگر می خواهید بدانید که آیا رابط کاربری شما گیج کننده است یا نه ، شما فقط از کاربر برنامه بخواهید که نظر خودش را در مورد رابط کاربریتان اعلام کند .

به این ترتیب، بازخورد فوری دریافت می کنید و می توانید رو به جلو حرکت کنید و آن ایده را به فهرست کارهایتان اضافه کنید . صرف نظر از اینکه مشکلی خاص در تجربه کاربری وجود دارد یا خیر ، صحبت کردن با مشتریان  می تواند به شما کمک کند که انتظارات آنها برای حل مشکل را درک کنید .

کسب موفقیت در گرو جذب رضایت مشتری است

اگر می خواهید موفقیت کسب کنید باید به کاربران خود اجازه موفق شدن بدهید . تنها راه رسیدن به موفقیت این است که آنچه که مشتری شما فکر می کند برایش موفقیت به ارمغان می آورد را بدانید و بدانید که چه چیزی آنها به سمت محصول یا وب سایت شما سوق می دهد و آنها از وب سایت یا محصول شما چه انتظاری دارند .

هر کاربر جدیدی که از وبسایت شما استفاده می کند، به دنبال موفقیت و پیشرفت  است. آنچه که باید انجام دهید، این است که اطمینان حاصل کنید که آنها بدانند که در مسیر درستی برای دستیابی به موفقیت مد نظر شان قرار دارند .

در اینجا چند نکته و ترفند برای دستیابی به این امر وجود دارد:

  • درک نقش هایی که وبسایت یا محصول شما ایفا می کند .

     

    بهبود تجربه کاربری بازدید کنندگان وب سایت های تجارت الکترونیک

    بهبود تجربه کاربری بازدید کنندگان وب سایت های تجارت الکترونیک

به عنوان مثال، با یک ابزار مدیریت پروژه، پلت فرم شما ممکن است به عنوان راهی برای افزایش بهره وری و یا برای  بهبود کاربران در کار از راه دور استفاده شود.

  • درک اینکه کدام یک از نقش ها در موفقیت تاثیر دارند
بهبود تجربه کاربری بازدید کنندگان وب سایت های تجارت الکترونیک

بهبود تجربه کاربری بازدید کنندگان وب سایت های تجارت الکترونیک

یک گام ساده می توانید از کاربران خود بخواهید آنچه را که آنها می خواهند با محصول شما به دست آورند را توضیح دهند. به این صورت شما راه حل هایی را پیدا خواهید کرد که در یک دوره ی کوتاه مدت به شما فرصتی برای ایجاد تغییرات بزرگ را می دهد.

  • کاربران را در چگونگی استفاده بهتر از آنچه که شما ارائه می دهید آموزش دهید .

شما باید مسیرهای خاصی داشته باشید که از طریق آن کاربران را هدایت کنید و این ویژگی ها باید به آنها کمک کند که به آنچه که آنها “موفقیت” می نامند ، دست یابند .

هنگامی که شما می دانید هدف کاربران چیست، شما می توانید جریان وب سایت یا محصول خود را برای رسیدن به هدفشان طراحی کنید. این کار به راحتی انجام می شود با پرسیدن اینکه کاربران چه چیزی را می خواهند بدست آورند و چه چیزی را موفقیت در نظر می گیرند .

  • تعداد افرادی که از خرید در وب سایت شما پشیمان می شوند را کم کنید .

اکثر وبسایت ها صبر خواهند کرد تا مشتریان از دست بروند و سپس می پرسند چگونه مشتریان را برگردانیم . به جای این کار مطمئن شوید که می دانید چه اتفاقی افتاده ، با مشتری صحبت کنید و چگونگی بهبود خدمات خود را دریابید و انجام دهید .

  • بدانید مردم چگونه وب سایت یا محصول شما را توصیف می کنند .

هنگامی که هیچ بازخوردی دریافت نمی کنید، یا کسی می گوید که همه چیز عالی است، این می تواند به این معنی باشد که آنها زمان کافی برای پیدا کردن نقص را نداشته اند یا اینکه شما سوالات درست را نپرسیده اید .

موردی که باید در نظر داشته باشید این است که هیچ چیز کامل نیست. همیشه جایی برای بهبود وجود دارد و شما باید آن را به کار ببرید .

کاربر ممکن است درباره یک مشکل به شما چیزی نگوید زیرا فکر می کند مشکل کوچکی است، اما اگر گفتگو را شروع کنید، احتمالا بینش واقعی در مورد نحوه استفاده و تجربه کاربر نسبت به  وب سایت یا محصول خود را خواهید یافت .

بهبود تجربه کاربری بازدید کنندگان وب سایت های تجارت الکترونیک

بهبود تجربه کاربری بازدید کنندگان وب سایت های تجارت الکترونیک

شما منبع طلایی تجربه کاربری  را پیش رو دارید

هر زمان که یک مشتری در مورد یک مشکل به شما می گوید، بدانید که این یک مشکل نیست، بلکه فرصتی است که می توانید رو به جلو حرکت کنید . البته اطلاعات خام  و گفتن مشکل همیشه مفید نیست و شما نمی توانید همیشه راه حل های جدیدی را برای هر مشکل ارائه کنید .

آنچه که باید به خاطر داشته باشید این است که کسی برنده است که کاربر او را پشتیبانی و کمک کند . بنابراین از پشتیبانی کاربر استفاده کنید تا محصول و وب سایت خود را ارتقا دهید و در بدترین حالت ، شما حداقل یک مشکل را در کوتاه مدت حل کرده اید .

در بهترین حالت، شما یک جهش بزرگ به جلو از نظر UI و UX، انجام داده اید و یا یک ویژگی با نام تجاری جدید ارائه خواهید کرد . در این صورت کاربران شما در واقع با محصول یا وب سایت شما مرتبط هستند.

تجربه کاربر

فرآیند ساخت تجربه کاربر عالی چیزی نیست که شما بتوانید آن را یک شبه به دست آورید، بلکه برای رسیدن یه آن زمان لازم است. با این حال بسیار مهم است که UX خود را ارزیابی کنید و به طور مداوم برای بهبود آن کار کنید. شما باید هر بار به آخرینآپدیت نگاه کنید و چند سوال را از خودتان بپرسید.

آیا شما نیاز به بهبود تعاملات دارید؟ ببینید چه چیزی کار می کند و چه چیزی کار نمی کند و آن را حل کنید. آیا همه اهداف شما را درک می کنند ؟  آیا همه می دانند که محصول شما چگونه کار می کند؟

شرکت طراحی سایت وب افرا با تیمی مجرب در خدمت شماست تا در بهینه سازی سایت و تجربه کاربر سایت یا محصول شما را یاری سازد . با کارشناسان ما تماس بگیرید تا در مورد بهبود تجربه کاربر در وب سایت شما را راهنمایی کنند .



:: برچسب‌ها: بهبود تجربه کاربری بازدید کنندگان وب سایت های تجارت الکترونیک , بازدید کنندگان وب سایت های تجارت الکترونیک ,
:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 22 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وصالی

شاید برای شما جالب باشد بدانید ۱۰ وب سایت برتر دنیا کدامند ؟

پیج رنک ، الکسا ، رتبه الکسا

پیج رنک ، الکسا ، رتبه الکسا

البته مرجع ما این بار پیج رنک گوگل نیست بلکه رتبه بندی وب سایت الکسا است .

اجازه بدهید ابتدا کمی درباره الکسا برای شما بگویم :

وب سایت الکسا در سال ۱۹۹۶ تاسیس شد. این شرکت یکی از زیر مجموعه های شرکت آمازون به حساب می آید.

نام این وب سایت به  احترام  کتابخانه اسکندریه مصر به عنوان یکی از بزرگترین محل‌های دانش در مقابل این که دنیای اینترنت قابلیت تبدیل شدن به چنین محلی را دارد، انتخاب شده است. این شرکت به صورت ماهیانه وب سایتها را آنالیز کرده و براساس ترافیک ماهیانه رتبه بندی می کند ،  این شرکت دارای نوار ابزاری است که می‌تواند به کاربرانش اعلام کند تا بعد از صفحه در حال مشاهده به چه صفحه وبی بروند که این پیشنهاد براساس آنالیز ترافیک کاربر می‌باشد. همچنین الکسا با ارائه نمودارهایی در زمینه موارد ذکر شده در طول بازه‌های زمانی مختلف ۱ روزه تا ۲ ساله به مدیریت وب سایت‌ها کمک می‌کند تا آنالیز و بررسی دقیقی از وب سایت خود داشته باشند.

اما رتبه های یک تا ده به قرار زیر است :

رتبه ۱  – گوگل   (که کاملا قابل پیشبینی بود )

رتبه ۲ – فیس بوک (باز هم قابل پیشبینی بود)

رتبه ۳ – یوتیوب ( از نظر ترافیک ماهیانه بسیار بالا بوده است بدلیل واکشی فیلم ها وکلیپ ها اما در تعداد کاربران نتوانسته با گوگل و فیسبوک رقابت کند)

رتبه ۴ – یاهو ( خب بعد از گوگل بالاترین جستجو را داراست )

رتبه ۵ – بایدو ( نسخه چینی گوگل که بدجوری در حال تعقیب گوگل است اما در چین )

رتبه ۶ – ویکی پدیا ( به نظر می رسید باید بالاتر باشد )

رتبه ۷ – کیوکیو ( باز هم یک سایت چینی که به مدد تعداد کاربران زیاد توانسته این رتبه را کسب نماید ، کیوکیو واحد پول مجازی چین است )

رتبه ۸ – تائوبائو ( فروشگاه مجازی چینی که تقریبا تمام کاربرانش چینی هستند اما خب ترافیک ماهیانه بالایی دارد)

رتبه ۹ – لایو ( بالاخره از خانواده مایکروسافت یکی رتبه زیر ۱۰ را کسب کرد ، ایمیل رایگان و سرویسهای دیگر باعث این ترافیک از سراسر دنیا شده)

رتبه ۱۰ – تویتر (یک شبکه اجتماعی فوق العاده منظم که اگر رتبه بندی دست من بود رتبه اول بعد از گوگل را به او می دادم )

از این جهت که الکسا بین مراجعه کنندگان محلی و غیر محلی هیچ تفاوتی قائل نمی شود شاید رتبه بندی آن هم کمی غیر منصفانه به نظر برسد در حالیکه گوگل اگر چه ترافیک محلی را در پیج رنک محاسبه نمی کند اما بسیار دقیق کاربران محلی و غیر محلی و حتی اسپم ها را شناسایی می کند ، خب وب سایتی که تنها در یک کشور کاربرد و کاربر دارد نمی تواند در صدر برترینهای جهانی قرار بگیرد اما در الکسا بی هیچ تفاوتی این اتفاق می افتد.

البته الکسا به صورت محلی (لوکال) نیز رتبه بندی دارد و نکته جالب توجه این است که تنها کشوری که من دیدم شبکه های اجتماعی جهانی رتبه بالایی در آن کسب نکرده اند ایران است و آن هم به دلیل فیلترینک این شبکه ها در ایران است و تنها سایت خارجی که در ایران رتبه بالایی دارد گوگل است .

منبع: سایت رایان مهر



:: برچسب‌ها: وب سایت های برتر دنیا , وب سایت ,
:: بازدید از این مطلب : 139
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 22 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وصالی

فریم ورک ها به برنامه نویسان کمک میکند که آسانتر کار کنند.

آنها باعث افزایش بهره وری می شوند و برای نمونه سازی سریع و سایت ها بسیار مناسب هستند. علاوه بر این، آنها مزایایی مانند سازگاری متقابل مرورگر و اجزای آماده CSS را ارائه می دهند.

اساسا، با استفاده از یک فریم ورک سمت کاربری (front-end) به این معنی است که شما مجبور نیستید هر بار که یک وب سایت جدید و یا یک برنامه وب طراحی می کنید از ابتدا شروع کنید.

فریم ورک های front-end که به عنوان فریم ورک های css هم نامیده می شوند، معمولا از یک سری فایهایی تشکیل شده اند مثل css jsvascript

درحالیکه فریم ورک های سمت کاربری (front-end) بسیار زیاد هستند. دوتا از محبوب ترین فریم ورک ها، بوتسترپ (bootstrap) و فاندیشن (foundation) هستند. اگرچه بسیار شبیه به هم هستند اما هنگام طراحی سایت تفاوت های کلیدی دارند.

در این مقاله، بررسی خواهیم کرد که کدام فریم ورک برای شما، نسبت به اهداف و سبکی که درنظر دارید، مناسب تر است.

بوتسترپ 

داستان شروع بوتسترپ

فریم ورک بوتسترپ برای اولین بار در اواسط سال 2010 توسط کارکنان Mark Otto در توییتر ساخته شد. در ابتدا یک فریم ورک داخلی بود اما بعدا در 19 اوت 2011 به عموم منتشر شد.

فاندیشن 

داستان شروع فاندیشن

فاندیشن نیز به عنوان یک فریم ورک داخلی در سال 2008  توسط شرکت Zurb ایجاد شد و آن را در پاییز 2011 در اختیار عموم قرار داد.

با گذشت زمان، فاندیشن نسخه های بیشتری نسبت به بوتسترپ انتشار داد ( به این معنی که کدام یک از آنها زمان بیشتری برای تنظیم دقیق و حل مشکلات صرف کرده اند). با این حال، کاربرانی که از بوتسترپ استفاده می کنند بیشتر هستند.

شباهت های مابین بوتسترپ و فاندیشن

  1. منبع باز (open source)

هر دو فریم ورک تحت مجوز MIT ساخته شده اند، به این معنی که انها برای استفاده و انطباق، آزاد و کدباز هستند.

  1. واکنشگرا (یا mobile first)

یک سایت واکنشگرا، اساسا به این معنی است که وبسایت یا برنامه وب میتواند به صورت یکپارچه در اندازههای صفحه نمایش، موبایل، رایانه رومیزی و دسکتاپ و .. کار کند.

  1. سیستم 12گرید

یک سیستم گرید بندی در فریم ورک، به شما این امکان را می دهد که با قدرت بیشتری چیدمان صفحه سایت یا وب اپلیکیشن خود را طراحی کنید.

هر دو فریم ورک عبارتند از:

  • سطر ها و ستون ها
  • توانایی کشیدن ستون در ردیفها و بالعکسپ

Figure 1 - نمونه گرید بندی بوتسترپ

Figure 2 - نمونه گرید بندی فاندیشن

  1. سبک اجزای css

بوتسترپ و فاندیشن هر دو "پیش طراحی شده" و اجزای "آماده به کار" ارائه شده اند. مانند موارد زیر:

  • نوار ناوبری
  • دکمه ها
  • صفحه بندی
  • برچسب ها
  • نوار پیشرفت
  • و ...

 

  1. افزونه های اختیاری جاوااسکریپت

این افزونه های JS برای افزودن انواع خاصی از ویژگی های پیشرفته تر در front-end کار را برای برنامه نویسان آسان تر میکند؛ مانند منو های ساید بار یا پاپ اپ ها.

بوتسترپ دارای 12 افزونه است درحالیکه فاندیشن دارای 15 افزونه است.



:: برچسب‌ها: بررسی فریم ورک های بوتسترپ و فاندیشن در طراحی سایت ,
:: بازدید از این مطلب : 143
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 22 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وصالی

طراحی وب سایت با وردپرس و توسعه ی آن

تیم ما ارائه دهنده طراحی و توسعه وب سایت وردپرسی کامل است که شامل نام تجاری، بهینه سازی موتور جستجو و تمرکز بر روی افزایش بازدید کنندگان است.

تیم طراحی ما از تکنولوژی و کدها استفاده می کند و همچنین بر روی جذب مشتری و تجربه کاربر از سایت تمرکز می کند . پروژه های طراحی وب ما در صفحه نتایج موتور جستجو از طریق محتوا سازی و بهینه سازی صفحه بالا می آید . تیم ما با طراحی سایت مشتری محور به شما کمک می کند درامد دلخواه خود را بدست آورید .

مواردی که برای طراحی یک وب سایت جذاب ضروری است .

اگر طرحی منحصر به فرد دارید که می خواهید ایجاد کنید، ما یک وب سایت سفارشی را  طراجی خواهیم کرد که انواع پست های سفارشی، طبقه بندی ها، API ها و / یا پلاگین هایی را که برای الزامات پروژه شما طراحی شده و کد گذاری شده را داشته باشد.

تمام طرح های طراحی وب سایت و توسعه پروژه در امتداد یک فرایند ساختاری است که به ما کمک می کند پروژه شما را در زمان و با بودجه موردنظرتان اجرا کنیم. هر پروژه توسط یک مدیر پروژه متخصص رهبری می شود که وظیفه ی مدیریت تیم پروژه شامل  یک کارشناس جستجوگر، طراح گرافیک، مدیر محتوا و تیم coding front و backend را بر عهده دارد .

تیم طراحی وب افرا به مزایای بهینه سازی موتورهای جستجو معتقد است ، بنابراین اطمینان حاصل خواهیم کرد که  بهینه سازی موتور های جستجو بخشی جدایی ناپذیر از پروژه شما باشند . تحقیقات رقابتی و انتخاب کلمات کلیدی مناسب ، ساخت نقشه  سایت و بهینه سازی صفحات ، و در آخر ایجاد یک وب سایت که موتورهای جستجو را جذب کند و ترافیک سایت شما را بالا ببرد تا منجر به کسب درامد شما بشود ؛ از جمله فعالیت های تیم طراحی وب سایت وب افرا است .

طراحی وب سایت با وردپرس

طراحی وب سایت با وردپرس

ویژگی های پروژه های طراحی وب سایت وردپرس سفارشی با تاکید بر بهینه سازی موتورهای جستجو

  • موضوع و اهداف بازاریابی
  • موضوع و اهداف وب سایت جدید
  • ارائه محصول یا خدمات در وب سایت جدید
  • شناسایی مخاطبان هدف و شخصی که بازدید کننده وب سایت خواهد بود .
  • جهت و اهداف نام تجاری
  • معرفی وب سایت های قبلی
  • وب سایت های الهام بخش (وب سایت هایی که دوست دارید وب سایتتان شبیه آن ها باشد )
  • کلمات کلیدی متمرکز برای بالا بردن سئوی سایت
  • کلید واژه برای نقشه برداری محتوای سایت
  • بهبود و بهینه سازی وب سایت مورد نیاز
  • سنجش کارایی و پیشرفت وب سایت
  • ارائه ی محتوا مناسب
  • نتایج مورد نظر ترافیک وب سایت
طراحی وب سایت با وردپرس

طراحی وب سایت با وردپرس

وب سایت های وردپرس وب افرا با آخرین تکنولوژی ساخته می شوند 

  • تم های وردپرس ما ریسپانسیو هستند، به این معنی که آنها به طور خودکار با دستگاه های تلفن همراه مانند اپل و iPads سازگار هستند . طراحی وب پاسخگو (همچنین به عنوان RWD شناخته می شود) یک رویکرد طراحی وب است که امکان مشاهده مطلوب را در طیف وسیعی از دستگاه ها فراهم می کند. یک وب سایت ریسپانسیو  می تواند در لپتاپ ها ، رایانه های خانگی، تبلت ها و موبایل ها  نمایش داده شود . این موجب صرفه جویی در زمان می شود و هزینه های تعمیر و نگهداری را نیز کاهش می دهد.
  • کارایی یک نگرانی کلیدی در تیم ما است ، بنابراین نیاز نیست شما در مورد آن نگران باشید . با Genesis ما می توانیم بسیاری از گزینه های کاربردی و کد ها را بدون تحت تاثیر قرار دادن کارایی وب بهبود ببخشیم .
  • پروژه های ما وب سایت یا وبلاگ شما را در موتورهای جستجو بالاتر می رسانند و وظایف سئو مانند متا را با ملایمت توصیف می کنند .
  • تیم ما وب سایت وردپرسی امن را ارائه می دهد و شما با دانستن این موضوع راحت می توانید با وب سایت خود کار کنید .
  • به راحتی با استفاده از ویجت ها، ستون ها و طرح بندی های چندگانه  سایت خود را آپدیت یا سفارشی کنید. جهان دائما در حال تکامل است و وب سایت شما نیز باید باشد.
  • تمام وبسایت ها و تم های جدید با HTML5 ساخته می شوند که به این معنی است که وب سایت یا وبلاگ شما سریع و انعطاف پذیر است .

اگر قصد ایجاد یک وب سایت وردپرسی را دارید، سفارش طراحی سایت با وردپرس خود را ثبت کنید . کارشناسان ما در کمترین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت .

منبع:طراحی وب سایت با وردپرس



:: برچسب‌ها: طراحی وب سایت با وردپرس , وب سایت با وردپرس ,
:: بازدید از این مطلب : 146
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وصالی

در حال حاضر دنیای اینترنت و وب بسیار گسترده شده است و مردم جهان حالا مدت زیادی از زمان خود را در اینترنت سپری میکنند.

در این وضعیت نقش طراحان وب به عنوان معماران اصلی این دنیا بسیار مهم و پررنگ است.

حال طراحی و معماری این دنیای تکنولوژی دارای اصول و قوانین مشخصی است که تمامی طراحان وب باید آن را رعایت کنند. مسئله مهمی که تمامی طراحان وب بایستی به آن توجه داشته باشند این است که یک وب سایت خوب به طرح گرافیکی زیبا و مناسب با زمینه فعالیت وب سایت و بدون پیچیدگی همراه با منوی کاربردی و چیدمان صحیح اطلاعات نیازمند است.

یکی از مسائل مهم در طراحی وب سایت بررسی املای مطالب وب سایت است. دقت کنید که وجود غلط املایی در مطالب یکی از بدترین نکات در طراحی وب سایت به شمار میرود. در کنار این که اطلاعات نبایستی غلط املایی داشته باشند ، میزان غنی بودن اطلاعات وب سایت نیز بسیار مهم است. دقت کنید هر چه قدر وب سایت شما از نظر ظاهری زیبا باشد اما دارای محتوای باارزشی نباشد بازدیدکنندگان وب سایت دیگر تمایلی برای بازگشت به سایت ندارند.

سازگاری با انواع مرورگرهای وب

در حال حاضر مرورگرهای وب بسیار متنوعی وجود دارند که کاربران از آن استفاده میکنند و شما بایستی شما تمامی مرورگرها را در زمان طراحی وب سایت خود در نظر داشته باشید. دقت کنید که مهمترین مرورگرها را همیشه در نظر داشته باشید. برای رسیدن به این هدف بایستی از دستورات و عملکردهایی استفاده کنید که در تمامی مرورگرها پشتیبانی میشوند. به عنوان مثال برخی دستورات جدید که در CSS3 عرضه شدند در مرورگر IE قدیمی و برخی مرورگرهای دیگر پشتیبانی نمیشود. با این که اکثر مرورگرهای وب رایگان هستند اما اکثر کاربران از نسخه های بروز مرورگر استفاده نمیکنند و این مسئله باعث میشود که شاید وب سایت شما را به درستی مشاهده نکنند.

یکی دیگر از مسائلی که در نحوه نمایش وب سایت موثر است سیستم عامل مورد استفاده کاربر است زیرا هر یک از سیستم های عامل معمولا از مرورگر خاص خود استفاده میکنند. امروزه استفاده از گوشی های هوشمند و تبلت ها در بین مردم ترویج پیدا کرده اند و مهم است که شما هم وب سایت خود را طوری طراحی کنید که این دسته از کاربران هم قادر به مشاهده صحیح وب سایت شما باشند. در صورت استفاده از امکاناتی که ممکن است در برخی مرورگرها پشتیبانی نشوند بهتر است به بازدیدکنندگان سایت اطلاع رسانی کنید.

تصاویر و عکس های مورد استفاده در وب سایت

طی آمارهای به دست آمده در صورتی که لود شدن کامل یک وب سایت بیشتر از 10 ثانیه زمان ببرد ممکن است بازدیدکنندگان از بازدید وب سایت منصرف شوند. یکی از مواردی که زمان لود شدن صفحه را طولانی میکند استفاده بیش از حد از تصاویر است. سعی کنید تصاویر سایت را تا حد امکان سبک کنید تا زمان لود شدن صفحات وب سایت به حداقل برسد. یکی دیگر از موارد استفاده از Alt برای معرفی خصوصیات به موتورهای جستجوگر مانند گوگل است. علاوه بر این که با این کار گوگل تصاویر سایت شما را شناسایی میکند ، پیش از لود کامل تصاویر متن جایگزین تصویر نیز به کاربر نمایش داده میشود.

استفاده از رنگ بندی مناسب در صفحات وب سایت

علاوه بر انتخاب رنگ مناسب برای اسکلت قالب وب سایت ، انتخاب رنگ مناسب برای پس زمینه صفحات وب سایت نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. شاید یکی از بهترین انتخاب ها برای سایت رنگ مشکی برای متن و سفید از برای زمینه باشد. شما باید حتما از تضاد رنگی استفاده کنید تا مطالعه و خواندن آن برای بازدیدکنندگان سایت راحت باشد.

استفاده از فایل های چندرسانه ای و مالتی مدیا

مالتی مدیا در واقع از فایل های فلش ، ویدئو و کلیپ های صوتی و موسیقی تشکیل شده. توصیه ما به شما این است که از جریان مداوم رسانه ای یا Streaming Media استفاده کنید. فایل های جریان مداوم در واقع فایل هایی هستند که به صورت مداوم دریافت و توسط نرم افزارهایی مانند Real Player به کاربر نمایش داده میشوند. در این حالت کاربران منتظر نمی مانند تا کل فایل دریافت شود و سپس آن را مشاهده کنند بلکه عمل پخش همزمان با دریافت فایل صورت میگیرد.

در مورد فایل های چند رسانه ای یک مسئله دیگر نیز مهم است. برخی وب سایت ها در صفحه ورودی از فایل های اینترو فلش Intro Flash استفاده میکنند. حتما دقت کنید که به کاربر این امکان را بدهید تا در صورتی که مایل به مشاهده اینترو نبود بتواند با کلیک بر روی کلیدی از نمایش اینترو صرف نظر کند.

منوی اصلی وب سایت جهت دسترسی به اطلاعات وب سایت

منوی اصلی سایت یا همان Site Navigation باید ساده و در دسترس باشد. مطالعات نشان میدهد که کاربران اگر در عرض 3 ثانیه اطلاعات و یا منوی دسترسی به اطلاعات مورد نظر را پیدا نکنند بلافاصله از سایت خارج میشوند. برخی از طراحان در طراحی منو های اصلی سایت از فایل های فلش و یا تصاویر استفاده میکنند و باید دقت داشته باشید که شاید برخی بازدیدکنندگان نتوانند این موارد را مشاهده کنند. بنابراین توصیه میشود از منوهای متنی ساده استفاده کنید.

یکی دیگر از موارد مهم درباره لینک ها دقت در وجود نداشتن لینک های مرده است. این نوع لینک ها کاربران شما را به صفحات خالی ارجاع میدهند و این مسئله قطعا کاربران سایت شما را فراری میدهد.

عدم استفاده از فریم یا قاب در طراحی وب سایت

استفاده از فریم Frame در طراحی صفحات وب سایت کاملا منسوخ شده است و HTML5 نیز دیگر از این ویژگی پشتیبانی نمیکند. یکی از نکات منفی این نوع ویژگی عدم پشتیبانی از نشانه گذاری یا Bookmark است.

در نهایت به شما توصیه میکنیم همیشه در ابتدا شناخت مناسبی از مخاطبین سایت خود داشته باشید. مثلا اگر مخاطبین سایت شما کودکان هستند سعی کنید از رنگ های شاد و زنده بیشتر استفاده کنید. نوع و اندازه فونت نیز بسیار مهم است. مثلا اگر بازدیدکنندگان سایت شما افراد مسن هستند سعی کنید از فونت های ساده و با سایز نسبتا درشت استفاده کنید تا مطالعه آن برای افراد بازدیدکننده راحت باشد.

منبع: سایت آرمان وب 



:: برچسب‌ها: بررسی مقدمات طراحی سایت , مقدمات طراحی سایت ,
:: بازدید از این مطلب : 141
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 ارديبهشت 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : وصالی

اگر از شما بپرسند معیارهای طراحی سایت حرفه ای چیست شما چه جوابی خواهید داد؟ رنگ بندی آن؟ محتوای آن؟ کیفیت عکس ها؟ راحتی؟ شاید همه اینها درست باشد ولی همانطور که قانون ۸۰ – ۲۰ به ما میگه، ۲۰ درصد معیارها، ۸۰ درصد رضایت کاربران رو رقم میزنه.

شاید مهم ترین نکته در بدست آوردن داده های واقعی معیار های تشخیص برای فهمیدن اینکه سایت، از دید کاربران مناسب است یا خیر، هدایت مخاطبین هدف داخل آن سایت باشد. حتی باید سایت به گونه ای طراحی شود تا حد ممکن مخاطب غیر هدف آن را پیدا نکند تا خللی در داده های ما ایجاد نکند. شاید اهمیت سئو هدفمند اینجا به روشنی مشخص شود.

همه ما میدانیم ورودی زیاد برای سئو هر سایتی مفید است پس چرا باید جلوی مخاطب غیر هدف را گرفت؟

همینطور که میدانیم بعضی از معیارهای تشخیص یک سایت خوب از داده های بدست آمده از رفتار مخاطبین داخل سایت بدست می آیند. با وجود مخاطبین غیر هدف، رفتارهای آنها از کیفیت داده های بدست آمده میکاهد. باور آژانس دیجیتال مارکتنیگ رسپیناتک این است که ما برای تغییر باید معیارهای محکم داشته باشیم و چه معیاری بهتر از رفتار مخاطبین داخل سایت.

اما باید به سوال اصلی پرداخت که معیار تشخیص یک سایت خوب چیست؟

۱) کاربری راحت و ساده

یکی از معیارهای تشخیص یک سایت خوب سادگی در استفاده از آن است. کاربر هدف ما باید بدون گیج شدن به هر قسمت از سایت دسترسی پیدا کند و در هر مرحله این امکان را داشته باشد به مرحله قبل بازگردد. شاید یکی از عوامل تاثیرگذار در سادگی استفاده از طرح های مینیمال است. طراحی مینیمال به طرح های خلوتی میگویند که میتوان چشم مخاطب را به هر کجای مورد نظر هدایت کرد.

 

گوگل

 

۲) دسترسی سریع

کاربر باید این امکان را داشته باشد که با کمترین کلیک به مقصد نهایی خود برسد. معیار جهانی برای این تعداد کلیک عدد ۳ است. یعنی مخاطب باید با ۳ کلیک یا کمتر به خواسته خود برسد، اما شاید این معیار کمی سختگیرانه باشد زیرا علی رقم هزینه های هنگفت سایت های بزرگ دنیا نظیر Aliexpress یا حتی Digikala نتوانسته اند به این معیار دست پیدا کنند.

 

منو دیجی کالا

۳) سرعت بالا آمدن

یکی از معیارهای تشخیص یک سایت خوب سرعت لود شدن آن است. سایت هرچه زودتر لود شود باعث رضایت کاربران می شود زیرا آنها با سرعت بیشتری می توانند سایت دلخواه خود را ببینند. یکی از ابزارهایی که می توان این مورد را سنجیدGoogle’s page speed insights است که به شما سرعت لود شدن سایتتان را می دهد و حتی شما را برای بهبود سایت خود راهنمایی می کند. ( توجه داشته باشید که با IP ایران نمی توانید از این سرویس استفاده کنید.)

 

گوگل پیج اسپید

 

۴) هدایت موثر

سایت باید به گونه ای طراحی شود تا مخاطبین شما از هرکجای سایت وارد می شوند به مرور به جایی که ما می خواهیم هدایت شوند. ساخت صفحه فرود برای وب سایت ها یکی از عوامل تاثیرگذار در نتیجه گیری آنها است.

۵) محتوای ساده و جامع

هر سایتی که محتوایی را به مخاطبین منتقل می کند باید از لحاظ محتوایی کاملا ساده و همه فهم باشد. استفاده از کلمات انتزاعی و غیر قابل فهم نه تنها مخاطبین را از مطالعه ادامه متن منصرف می کند بلکه باعث می شود آنها از سایت ما نیز خارج شوند زیرا حس می کنند زبان مشترکی با سایت ندارند. حتی پیشنهاد می کنیم بجای استفاده از محتوای متنی از محتواهای ویدئویی یا اینفوگرافیک استفاده کنید.

۶) بروز رسانی دوره ای

شما هیچ سایت موفقی پیدا نمی کنید که ۶ ماه بدون تغییر باشد. رفتار مخاطبین همیشه در حال تغییر است. حتی رفتار ما در تابستان، با زمستان و بهار متفاوت است، پس سایت نیز باید دائم متناسب با تغییر رفتار مخاطبینش تغییر کند.

۷) گرفتن اطلاعات از مخاطبین

آماری که گوگل در سال ۱۳۹۳ منتشر کرد اعلام کرد اگر فردی امروز وارد سایت شما شود، ۳ روز بعد از او سوال شود که آیا همچین سایتی وجود دارد یا خیر او شما را به خاطر نخواهد داشت. هر فردی که وارد سایت شما می شود، راه ارتباط با او ذخیره نگردد، شرکت ضرر بزرگی به بخش بازاریابی خود زده است.

منبع



:: برچسب‌ها: معیار های طراحی سایت حرفه ای , طراحی سایت حرفه ای ,
:: بازدید از این مطلب : 145
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 20 ارديبهشت 1397 | نظرات ()